דפנה ליאל: דובר צה״ל, אפי דפרין - יצאנו לשלושה גלי תקיפה שבהם הותקפו 40 מטרות בטהרן. תקפנו אתר לייצור צנטריפוגות ומקום שבו יוצרו טילי נ״ט שהועברו לאורך השנים לחיזבאללה.
תיעוד: נעצר פעיל הג'יהאד האסלאמי שהיה בדרכו לבצע פיגוע
המחבל נעצר הבוקר, במסגרת פעולה ממוקדת של כוחות הביטחון, כשהיה בדרכו לביצוע "פעילות מבצעית". אין נפגעים לכוחותינו | תיעוד מהמעצר הדרמטי

לוחמי יחידת הגדעונים 33 של להב 433, בשת"פ עם כוחות צה״ל מחטמ"ר אפרים ובהכוונת מודיעין של שב"כ, עצרו מחבל חמוש, פעיל צבאי מקלקיליה, המזוהה עם הג'יהאד אסלאמי - שפעל עם מחבלי חמאס נוספים מהעיר.
בימים האחרונים נחקרים בשב"כ פעילים נוספים החשודים כמעורבים בפעילות.
המחבל נעצר הבוקר, במסגרת פעולה ממוקדת של כוחות הביטחון, כשהיה בדרכו לביצוע פעילות מבצעית, וזאת מבלי שנגרם נזק לכוחותינו.
במהלך הסריקות שבוצעו נתפסו נשקים מסוג M16 שהיו מיועדים לפעילות צבאית של החולייה.
בארגוני הביטחון מסרו כי "משטרת ישראל, שב"כ וצה"ל ימשיכו לפעול בנחישות ובאחריות לסיכול כל איום על ביטחון אזרחי ישראל, בכל מקום ובכל זמן".