פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
כביש 1 בוער: המשטרה מסירה את גדר ההפרדה
עקב השריפות בהרי ירושלים, משטרת התנועה משתמשת ביחידת הרכב הכבד לפינוי מכשולים בכביש 1 כולל שבירת גדר ההפרדה, כדי לאפשר תנועה בטוחה ומהירה. הפעולה מתואמת עם גורמי החירום והציבור מתבקש להישמע להוראות ולדווח על אירועים חריגים
בעקבות השריפה באזור הרי ירושלים, פועלת בשטח יחידת הרכב הכבד של אגף התנועה במשטרת ישראל – היחידה הייעודית מסוגה בישראל. שוטרי היחידה פועלים להסרת מכשולים לרבות שבירת גדר ההפרדה בכביש 1 במטרה לאפשר ויסות תנועה מהיר ובטוח של כלי רכב מהאזור.
פעולה זו מתבצעת בתיאום עם כלל גורמי החירום וההצלה, במטרה להבטיח את שלומם וביטחונם של משתמשי הדרך ולשמור על רציפות תנועתית באחד מצירי התחבורה המרכזיים במדינה.
אנו שבים וקוראים לציבור להשמע להנחיות השוטרים בשטח ולדווח על כל אירוע חריג למוקד החירום 100 של המשטרה .
