ירון אברהם: גורם בכיר: מדובר בצעד זמני של כשבוע עד השלמת הקמת מרכזי החלוקה, שרובם יהיו בדרום הרצועה בשליטה ביטחונית של צה"ל ושיתופעלו על-ידי חברות אמריקניות אזרחיות.
המתכון הכי מוצלח לאורז פרסי אותנטי
איך מכינים אורז פרסי אותנטי? הנה דרך ההכנה שעוברת מדור לדור וגם אתם יכולים ללמוד ולהנות מתוצאה מושלמת!

מצרכים:
- 1 ק"ג אורז
- 2 תפוחי אדמה פרוסים
- 1 בצל פרוס
- תבלינים: מלח. כמון. חצי כפית כורכום. זרעי כמון/כוסברה)
אופן ההכנה:
- מרתיחים 3/4 סיר מים עם כף מלח
- מוסיפים את האורז.
- לאחר כ- 10 דקות מערבבים את האורז, לאחר המשך הבישול כשהאורז חצי מבושל מסננים.
- שמים סיבוב שמן בסיר מעליו מניחים פרוסות ת"א ובצל ומפרזים תבלין כמון וכורכום, זרעי כמון או כוסברה ועל הכל שופכים חזרה את האורז לסיר.
- מניחים על אש נמוכה כ-20 דקות. מוסיפים מעל כחצי כוס שמן וכחצי כוס מים רותחים וכף מלח ומערבבים מעט.
- מבשלים עוד כרבע שעה ומכבים.