יובל שדה: חודשה ישיבת הממשלה על התקציב
בלי צורך בתנור: עוגת רולדה ביסקויטים (עם טוויסט)
להכין כדורי שוקולד כולם יודעים אבל לא כולם יודעים שיותר קלה היא הכנת רולדת שוקולד-ביסקויטים, שנכנסת למקפיא ויוצאת משם לצלחת - לפרוסות דקות ויפות ומענגת את כוווווולם
מצרכים:
- 2 שרוולי ביסקויטים (עדיפות לטעם שוקולד)
- 4 כפות קקאו
- 1/2 כוס סוכר
- 1 ו1/2 כף נס קפה אגוזים
- 1/2 כוס מיץ ענבים
- 1/2 כוס שמן
- אופציה לציפוי: שוקולד מריר מומס עם 1/2 מיכל קצפת צמחית (טעים גם ללא כל ציפוי)
אופן ההכנה:
- טוחנים שרוול ביסקויטים אחד לפירורים דקים ומעבירים לקערה
- טוחנים גס את השרוול השני, לחתיכות קטנות לא סימטריות
- מוסיפים את כל החומרים האחרים וומערבבים עד לקבלת בלילה דביקה מעט.
- אם הבלילה יבשה, נוסיף מעט מיץ ענבים.
- נסדר את כל התערובת במגש או באופן שטוח או בצורת 2 גלילים עם תחתית שטוחה.
- נעביר להקפאה למשך שעתיים ולאחר מכן נפרוס לפרוסות ונגיש
יש לשמור בהקפאה.
בתיאבון!
