יובל שדה: חודשה ישיבת הממשלה על התקציב
רך ומהביל: תבשיל קציצות הודו עם אפונה ושומר
קציצות הודו רכות וטעימות ברוטב יוקרתי של אפונה ושומר שהופכים את התבשיל הזה למעדן שכולם יחכו לו....
מצרכים:
החומרים לקציצות:
- 1 ק"ג טחון עוף/בקר
- 1/2 כוס פרורי לחם
- 1 בצל מגורד
- 2 שיני שום
- תבלינים: מלח, פלפל, א.מרק. כורכום
- מעט שמן
לרוטב:
- תבלינים לרוטב: כורכום, אבקת מרק, מלח,פלפל.
- חצי ק"ג אפונה
- 4 יחידות שומר פרוסות
אופן ההכנה:
- מכינים סיר עם רוטב: מים רותחים ותבלינים לרוטב: כורכום, אבקת מרק, מלח,פלפל.
- מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים כדורי בשר ומכניסים אל תוך הרוטב המבעבע.
- מוסיפים את האפונה ואת פרוסות השומר ומבשלים יחד כ-40 דקות
- הרוטב צריך לעבור את תכולת הסיר במעט ולהצטמצם יותר במהלך הבישול.
בתיאבון!!!
