מבזקים מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 27°c
חיפה 21°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 27°c
באר שבע 27°c
חיפה 21°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

רך ומהביל: תבשיל קציצות הודו עם אפונה ושומר

קציצות הודו רכות וטעימות ברוטב יוקרתי של אפונה ושומר שהופכים את התבשיל הזה למעדן שכולם יחכו לו....

רך ומהביל: תבשיל קציצות הודו עם אפונה ושומר
קציצות הודו עם אפונה ושומר צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

החומרים לקציצות: 

  • 1 ק"ג טחון עוף/בקר
  • 1/2 כוס פרורי לחם
  • 1 בצל מגורד
  • 2 שיני שום
  • תבלינים: מלח, פלפל, א.מרק. כורכום
  • מעט שמן

לרוטב:

  • תבלינים לרוטב: כורכום, אבקת מרק, מלח,פלפל.
  • חצי ק"ג אפונה
  • 4 יחידות שומר פרוסות

אופן ההכנה:

  1. מכינים סיר עם רוטב: מים רותחים ותבלינים לרוטב: כורכום, אבקת מרק, מלח,פלפל.
  2. מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים כדורי בשר ומכניסים אל תוך הרוטב המבעבע.
  3. מוסיפים את האפונה ואת פרוסות השומר ומבשלים יחד כ-40 דקות
  4. הרוטב צריך לעבור את תכולת הסיר במעט ולהצטמצם יותר במהלך הבישול.

בתיאבון!!!

 

 צבע אדום

art