מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
רך ומהביל: תבשיל קציצות הודו עם אפונה ושומר
קציצות הודו רכות וטעימות ברוטב יוקרתי של אפונה ושומר שהופכים את התבשיל הזה למעדן שכולם יחכו לו....
מצרכים:
החומרים לקציצות:
- 1 ק"ג טחון עוף/בקר
- 1/2 כוס פרורי לחם
- 1 בצל מגורד
- 2 שיני שום
- תבלינים: מלח, פלפל, א.מרק. כורכום
- מעט שמן
לרוטב:
- תבלינים לרוטב: כורכום, אבקת מרק, מלח,פלפל.
- חצי ק"ג אפונה
- 4 יחידות שומר פרוסות
אופן ההכנה:
- מכינים סיר עם רוטב: מים רותחים ותבלינים לרוטב: כורכום, אבקת מרק, מלח,פלפל.
- מערבבים את כל חומרי הקציצות ויוצרים כדורי בשר ומכניסים אל תוך הרוטב המבעבע.
- מוסיפים את האפונה ואת פרוסות השומר ומבשלים יחד כ-40 דקות
- הרוטב צריך לעבור את תכולת הסיר במעט ולהצטמצם יותר במהלך הבישול.
בתיאבון!!!
