וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
תגידו 'פיצה' והיא כמעט מוכנה: פיצה קוטג' ב-5 דקות
פיצה עם טעם של פיצה גנאשית, יותר טעימה מהפיצה שאתם מכירים ואוהבים :) לא מאמינים? תנסו את המתכון הזה ותרשמו התמכרות חדשה!
מצרכים:
כ-4 פיצות אישיות
- 1 קופסה קוטג' מכל סוג
- 2 ביצים
- 130 גרם קמח תפו"א
- חצי כפית מלח
- כפית שטוחה אבקת שום
- כף אבקת אפיה
- רוטב עגבניות מתובל
- 200 גרם גבינה צהובה מגורדת
- תוספות שאוהבים: זיתים, פטריות וכו'
אופן ההכנה:
- מחממים תנור ל 200 מעלות על מצב טורבו.
- בקערה מערבבים קוטג' וביצים. מוסיפים קמח תפו"א, מלח, שום ואבקת אפיה. מערבבים לבלילה אחידה וסמיכה.
- מניחים נייר אפיה על תבנית התנור ומשמנים קלות. באמצעות כף מניחים ארבע ערמות שוות מהבלילה על נייר האפיה ברווחים. מורחים עם גב הכף לצורה עגולה בגודל של פיתה. אופים בשליש תחתון של תנור חם כרבע שעה או עד שהבסיסים מתייצבים מעט.
- מוציאים ומוסיפים רוטב עגבניות ותוספות ומעל גבינה צהובה מגורדת, אופים למשך 15 דקות או עד שהגבינה נמסה ומבעבעת. מגישים חם.
