אסף רוזנצוייג: לפי הדוח, המלחמה עם איראן עלתה לארה"ב כ-33.4 מיליארד דולר, ללא עלויות תיקון המתקנים שניזוקו. הדוח מציין השמדה או נזק כבד לארבעה מטוסי קרב מסוג F-15E, למטוס קרב מסוג F-35A ולמטוס תקיפה מסוג A-10, שגם הוא הושמד. בנוסף, 12 מטוסי תדלוק מסוג KC-135 ותשעה מטוסים נוספים הושמדו, וגם יותר מ-30 מל"טים מתקדמים מסוג M-9
ישראל וטורקיה ינהלו מחר שיחות; אלו הדרישות שיוצבו
טורקיה ישראל יקיימו מחר שיחות בתיווך אזרבייג'אן בבירה באקו | בישראל ידרשו כי לא יהיה כוח צבאי שיאיים על ישראל בקרבת הגבול עם סוריה
נציגים מטורקיה ומישראל יקיימו מחר שיחות בתיווך אזרבייג'אן בבירה באקו - במסגרת ההתבססות הטורקית בסוריה והרצון להימנע מעימות צבאי, כך דווח ב"כאן 11".
ישראל תציג במסגרת המגעים שתי דרישות מרכזיות: לא יהיה כוח צבאי שיאיים על ישראל בקרבת הגבול, ושבסוריה לא יהיה נשק אסטרטגי שיאיים על ישראל.
נזכיר כי בסוף השבוע דווח על עימות ישיר ראשון בין חילות האוויר של ישראל וטורקיה בשמי סוריה. על פי הדיווח, מטוסי קרב טורקיים חצו את הגבול לסוריה במהלך התקיפה הישראלית הנרחבת והעבירו "הודעות אזהרה" למטוסים הישראליים שתקפו, בין היתר, כוחות המזוהים עם טורקיה.
על פי הדיווח, מטוסי קרב טורקיים מסוג F-16 חדרו למרחב האווירי של סוריה במהלך התקיפות האינטנסיביות של צה"ל בלילה שבין שישי לשבת, והתייצבו "פנים אל פנים" מול מטוסי הקרב הישראליים. טייסי הקרב הטורקיים, כך נטען, העבירו מסרים לטייסים הישראלים באמצעות מערכות לוחמה אלקטרונית ואמצעי הקשר של המטוסים.
