ירון אברהם: גורם בכיר: מדובר בצעד זמני של כשבוע עד השלמת הקמת מרכזי החלוקה, שרובם יהיו בדרום הרצועה בשליטה ביטחונית של צה"ל ושיתופעלו על-ידי חברות אמריקניות אזרחיות.
בסמטאות ובתוך המספרה: הקרב של המסתערבים - והחיסול בלב שכם
במבצע יזום שבוצע בלב הקסבה בשכם חיסלו מסתערבי מג"ב איו"ש מחבל חמוש עצרו מבוקש נוסף החשוד בפעילות טרור

מסתערבי מג"ב איו"ש חיסלו אתמול (חמישי) מחבל חמוש בלב הקסבה בשכם, ועצרו מבוקש נוסף החשוד במעורבות בפעילות טרור.
על פי המשטרה הכוח פעל "מסוערב" בלב הקסבה, כאשר זיהה את המחבל סמוך למספרה. משזיהו הלוחמים כי הוא חמוש ומהווה איום מיידי, הם פתחו לעברו באש וחיסלו אותו. בהמשך הפעילות עצרו הלוחמים מבוקש נוסף שהיה יחד עמו.
מפקד משמר הגבול, ניצב בריק יצחק, שיבח את הלוחמים ואמר: "שוב מסתערבי מג"ב איו"ש פעלו באומץ ובנחישות, וחיסלו מחבל חמוש תוך סיכון חייהם, לצד מעצר מבוקש המעורב בפעילות טרור. זוהי הוכחה נוספת ליכולת המבצעית הגבוהה של לוחמינו, שמבצעים משימות מורכבות בתעוזה גם באור יום ובתוך מוקדים עוינים".
עוד הוסיף ניצב יצחק: "לציבור אני אומר – נמשיך לפעול בנחישות למען ביטחונכם בכל מקום ובכל זמן. ולמחבלים – דמכם בראשכם. כל מי שיבחר בטרור ימצא את לוחמי מג"ב בדרך אליו".