אור רביד: תושבים בקיבוץ גבעת עוז, הנמצא מזרחית לצומת מגידו, מדווחים על פיצוץ באחד המפעלים שפועלים במקום
בולונז מוצלח בכמה דקות הכנה!
פסטה פשוטה ברוטב עשיר של בשר טחון בטעמים של בית, משפחה, בקיצור - ארוחה שמחממת את הלב אחרי יום מתיש ועמוס ומכניסה אתכם לאווירה של מנוחה לנפש
מצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר טחון
- 2 בצלים
- 4 שיני שום
- צרור כוסברה
- 4 כפות רסק עגבניות
- תבלינים: כף פפריקה, כפית גדושה מלח, חצי כפית פלפל שחור, כפית גדושה כמון.
- שמן
אופן ההכנה:
- חותכים את הבצל והשום לקוביות קטנות ומטגנים
- מוסיפים את הבשר, הכוסברה והרסק ומתבלים
- מוסיפים מים רותחים ושמן ומערבבים.
- לאחר התפוררות הבשר מבשלים כחצי שעה עד לצמצום קל של הרוטב.
- מבשלים פסטה עם מלח ושמן ומסננים, מגישים יחד.
בתיאבון!
