מבזקים מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

חייבים להכין: עוגת סברינה מושלמת (על בסיס יוגורט)

עוגת סברינה רכה, נימוחה ומענגת - היא לא עוגה שמופיעה רק בחלומות, אתם יכולים להכין אותה בקלות ממש ואם תצמדו להוראות הפשוטות, תהיה לכם עוגה מושלמת, טעימה, רכה ועסיסית בדיוק כמו שאתם אוהבים!

חייבים להכין: עוגת סברינה מושלמת (על בסיס יוגורט)
עוגת סברינה מושלמת צילום: שאטרסטוק
  • תבנית עגולה חד פעמית או תבנית מלבנית בינונית-קטנה – ח"פ
  • אפשר לחלק לתבניות עגולות אישיות ולאפות ואז לזלף מהסירופ ומהקצפת בנפרד לכל מנה

מצרכים:

  • 3 ביצים מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 אבקת וניל
  • 1 ו- 1/2 כוס קמח
  • 1 אבקת אפיה
  • 1 גביע יוגורט

לסירופ:

  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים
  • מעט רום

לקצפת: 

  • 250 מ"ל קצפת מתוקה
  • 3 כפות פודינג ולניל

 

אופן ההכנה:

  1. מקציפים את החלבונים עם סוכר. מוסיפים את שאר המצרכים של בסיס העוגה.
  2. מעבירים לתבנית ח"פ עגולה או לתבנית ח"פ בגודל בינוני-קטן   – אופים כחצי שעה בחום של 180 מעלות עד לקבלת שכבה זהובה מבחוץ.
  3. מכינים את הסירופ: בסיר קטן מרתחים כוס מים עם כוס סוכר, מערבבים עד להמסת הסוכר יחד עם הרום – ושופכים על העוגה בעודה חמה-חמימה.
  4. לאחר שהעוגה התקררה – מקציפים שמנת מתוקה עם 2-3 כפות אבקת פודינג וניל ומורחים על העוגה בנדיבות.

 

 צבע אדום

art