יובל שדה: תקציב 2026 שאושר כולל קיצוץ רוחבי של 5% בתקציב של כל משרדי הממשלה. חלק מהמשרדים קיבלו תוספת ולכן לא יסבלו מהקיצוץ. המשרדים שקיבלו תוספת תקציבית כוללים את המשרד לביטחון לאומי, משרד השיכון ומשרד הפנים. תקציב מנהלת תקומה הוחרג מהקיצוץ
נזק נגרם למטוס: פאניקה בטיסה שנקלעה לסופת ברד קשה
טיסה 6E-2142 של IndiGo מדלהי לסרינגאר חוותה מערבולת עזה עקב סופת ברד פתאומית, שגרמה לפאניקה בקרב הנוסעים. למרות הנזק שנגרם לחלקו הקדמי של המטוס, הוא נחת בשלום והצוות זכה לשבחים על תפקודו
רגעים של חרדה ופאניקה עברו על 227 נוסעי טיסה 6E-2142 של חברת התעופה IndiGo, שיצאה אמש (רביעי) מדלהי לכיוון סרינגאר. המטוס נקלע במפתיע למערבולת קשה במיוחד ולסופת ברד עזה במהלך הטיסה, מה שגרם לבהלה ניכרת בקרב הנוסעים, שרבים מהם תיעדו את הרגעים המפחידים מתוך המטוס.
למרות התנאים הקיצוניים והטלטולים העזים, הטייסים הצליחו להנחית את המטוס בשלום בשדה התעופה בסרינגאר בסביבות השעה 18:30 (שעון מקומי). נחיתה מוצלחת זו, תחת נסיבות כה מאתגרות, זיכתה את צוות הטיסה בשבחים רבים על הטיפול המיומן והאחראי במצב חירום.
עם זאת, בדיקה ראשונית של המטוס, מסוג איירבוס A320, חשפה נזק משמעותי לחלקו הקדמי (חרטום) כתוצאה מהברד העז. המטוס הוצא מכלל שימוש באופן מיידי ועצר לצורך בדיקת תחזוקה מקיפה ותיקונים נדרשים.
