מבזקים מבזקים +
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 16°c
באר שבע 19°c
חיפה 18°c
ירושלים 16°c
בית שמש 16°c
בני ברק 16°c
אשדוד 16°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

השב"ח שירק על קצינה יעמוד לדין, בקשה למעצרו עד תום ההליכים

המשטרה סיימה את חקירת השב"ח שירק על קצינת צה"ל באוטובוס ברמת גן בתחילת השבוע. יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד החשוד ובקשה למעצרו עד תום ההליכים

השב"ח שירק על קצינה יעמוד לדין, בקשה למעצרו עד תום ההליכים
מעצר החשוד צילום: דוברות המשטרה

בתחילת השבוע (ראשון) בשעות הבוקר התקבל דיווח במשטרה על חשוד שירק על קצינת צה"ל באוטובוס ברחוב הרצל ברמת גן ונמלט מהמקום.

שוטרי ובלשי התחנה, חוקרי הזירה הטכנולוגית והזיהוי פלילי, הגיעו למקום, החלו בסריקות תוך מגוון רחב של פעולות חקירה לצד איסוף ממצאים וראיות. השב"ח נמלט לשטחים והוסגר.

עפ"י החקירה שנוהלה בתחנת בני ברק-רמת גן במחלק פשעים, הקצינה התיישבה ליד השב"ח, כאשר הוא שמע מוזיקה בקול. הקצינה קמה ועברה למושב אחר בקדמת האוטובוס. כאשר האוטובוס הגיע לתחנה, בצומת הרחובות הרא"ה - הרצל ברמת גן, התקרב החשוד לקצינה מאחורי גבה, רכן לכיוונה וירק בפניה. החשוד ירד בריצה מהאוטובוס והחל בבריחה.

עם סיומה של חקירה מהירה, יחידת התביעות של משטרת מחוז ת"א הגישה כתב אישום נגד החשוד בגין כניסה או ישיבה בישראל שלא כחוק, תקיפת עובד ציבור וכן בקשה למעצרו עד תום ההליכים.

שוהה בלתי חוקי יריקה רמת גן

 צבע אדום

art