שלומי גיל: ביהדות התורה נוטים שלא להמליץ על אף מועמד. על נתניהו לא רוצים כי אין לו ממשלה. אז למה לא איזנקוט? בכיר במפלגה אומר לי: ״אין סיבה להמליץ עליו כל עוד הוא לא באמת מקיים איתנו קשר פומבי ומצד שני - מצפה שנתמוך בו. אם יהיה רציני, יש על מה לדבר"
הושמדו עשרות מטרות טרור, מחסני אמצעי לחימה ועמדות צליפה
כוחות צה"ל ממשיכים לפעול נגד ארגוני טרור ברחבי רצועת עזה במסגרת מבצע "מרכבות גדעון": יותר מ-75 מטרות הותקפו ביממה האחרונה
כוחות צה״ל בפיקוד הדרום ממשיכים לפעול בהכוונת אגף המודיעין ושב"כ נגד ארגוני הטרור ברחבי רצועת עזה. במסגרת מבצע "מרכבות גדעון", במהלך היממה האחרונה הכוחות חיסלו מספר מחבלים ברחבי הרצועה, תקפו והשמידו מבנים צבאיים, מחסני אמצעי לחימה ועמדות צליפה.
כמו כן, חיל האוויר תקף יותר מ-75 מטרות ברחבי רצועת עזה. בין המטרות שהותקפו: מחבלים, משגרים, מבנים צבאיים, מחסני אמצעי לחימה ותשתיות טרור נוספות.













