מוטי קסטל: השר קרעי: זה רגע המבחן של כולנו. דרושים איזונים ובלמים לגולם שקם על יוצרו. הממשלה חייבת לקבל החלטה עוד היום: אנחנו לא מקבלים את ההתערבות הבוטה של בג״צ בלב־ליבה של סמכות הממשלה. הסמכות להדיח יועצת משפטית היא סמכות הממשלה בלבד על פי חוק. על הממשלה להדיח סופית ובפועל את היועמ״שית, לחסום את כניסתה למשרדי הממשלה ולמנות לאלתר ממלא מקום. עכשיו. רק אם נגיד לא(!) לפסקי דין מנוגדים לחוק של בג״צ, נוכל להציל את הדמוקרטיה הישראלית.
תזכרו איפה למדתם להכין פסטה רוזה בסיר אחד
פסטה שאפשר להכין בכל שעה ביממה כי היא כל כך קלה וכל כך ומפרגנת בחזרה בטעמים שיתנו לכם להבין כמה העולם אוהב אתכם >>>
מצרכים:
- 1 חבילת פסטה מכל סוג שאוהבים
- 1 מיכל שמנת חמוצה / מתוקה
- 3-4 פרוסות גבינה צהובה חתוכות לפיסות
- 4 כפות רסק עגבניות
- 3 עגבניות
- כפית אבקת שום / שום כתוש
- שמן
- תבלינים: כף פפריקה מתוקה, כפית מלח, מעט פלפל שחור, מעט אורגנו (לא חובה)
אופן ההכנה:
- בסיר מטגנים את העגבניות (לא משנה צורת החיתוך, הן ממילא הופכות לרוטב) עם הקליפה
- מוסיפים תבלינים, רסק עגבניות ומעט מים ומערבבים, שומרים שלא ישרף (כדאי להנמיך את האש)
- מוסיפים פנימה את הפסטה ומערבבים כך שכל התיבול יגיע לכל הפסטה. מערים מים רותחים עד לכיסוי התכולה
- סוגרים ומבשלים על אש בינונית עד להתרככות.
- כאשר הפסטה בשלה אך עדיין עם מעט נוזלים בסיר – מוסיפים את השמנת ואת הגבינה הצהובה, מערבבים בעדינות עד להמסתן.
- סוגרים את הסיר ומכבים את האש, ממתינים כ-10 דקות עד לאכילה.
בתיאבון!!!
