אלינור שירקני קופמן: דוברות המשטרה: היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433, סיימה את חקירתה בעניינם של יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אפי נווה ונשיא בית המשפט המחוזי תל אביב לשעבר, איתן אורנשטיין החקירה, שלוותה על ידי פרקליטות מיסוי וכלכלה התמקדה בחשד לקיומה של מערכת יחסים שוחדית לכאורה בין השניים. עפ"י החשד, פעל עו"ד נווה לקדם את מינויו של אורנשטיין לתפקיד נשיא בית המשפט המחוזי תל אביב וזאת בתמורה להעברתה של השופטת דליה גנות מתפקידה כשופטת במחלקת הנזיקין בבית המשפט בתל אביב. עם סיומן של פעולות החקירה, הועבר מלוא חומר החקירה לעיון והחלטה של פרקליטות מיסוי וכלכלה.
ה'מחנך' של בולטימור • הגאון רבי הירש דיסקינד זצ"ל
בבולטימור נפטר הגאון רבי הירש דיסקינד זצ"ל, גיסו של הגר"י קמינצקי זצ"ל, ומי שהיה איש חינוך בכל אבריו וניהל יותר מ-30 שנה את 'בית יעקב' המקומי
ברוך דיין האמת: בבולטימור נפטר אתמול (ד) בשעות אחר הצהרים הגאון רבי הירש דיסקינד זצ"ל, גיסו של הגאון רבי יעקב קמינצקי זצ"ל.
המנוח עמד במשך שלושים שנה בראש בית ספר בית יעקב בבולטימור, ונודע כתלמיד חכם גדול, וענוותן הבורח מן הכבוד. כמחנך דגול פיתח שיטת חינוך מיוחדת - בה משתמשים היום מוסדות תורה רבים ברחבי ארה"ב.
בצעירותו נמנה על תלמידיה הראשונים של ישיבת רבינו חיים ברלין, ואף קיבל סמיכה לרבנות מראש הישיבה.
הותיר אחריו את אשתו מרת רבקה דיסקינד, ובנותיו מינה בודנהיימר מבני ברק, ציפורה פרידמן מבולטימור, אתי שטרן ממונסי ואתי אנהמר מלייקווד. בנו הוא הרב פסח דיסקינד מבולטימור.
הלוויתו יצאה היום בשעה 12 מבית יעקב בבולטימור.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.
