יובל שדה: חודשה ישיבת הממשלה על התקציב
מתכון לרביולי גבינות ברוטב שמנת עם קוביות בטטה
הכירו את המתכון שישדרג לכם את ארוחת הערב בדקות ספורות: רביולי גבינות ברוטב שמנת עשיר עם קוביות בטטה! כל מה שצריך זה שקית רביולי מוכנה ורוטב חלומי שמתחבר במהירות. מנה קלה, מהירה ומפנקת שתשגע לכם את החושים ותהפוך לפייבוריטית בבית.
מתכון לרביולי גבינות ברוטב שמנת עם קוביות בטטה / אפרת סיאצ'י
המצרכים לרביולי גבינות ברוטב שמנת עם קוביות בטטה:
- 1 שקית רביולי גבינות / בטטה
- 1 בטטה חתוכה לקוביות
- 1 בצל בינוני קצוץ
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ”ל)
- תבלין בזיליקום
- מעט מלח
- מעט פלפל שחור
- 1/4 חמאה
אופן הכנה לרביולי גבינות ברוטב שמנת עם קוביות בטטה:
- מרתיחים מים בסיר ומכניסים פנימה את חב' הרביולי
- מבשלים עד לריכוך הרביולי (כמו שמכינים פסטה) ומסננים מהמים
- מחממים מחבת עם 1/4 חמאה או מעט שמן ומטגנים את הבצל עד להשחמה
- מוסיפים פנימה את קוביות הבטטה ומבשלים תוך הקפצה במשך כ-5 דקות עד שהבטטה מתרככת.
- מוסיפים פנימה גם את השמנת ומתבלים בבזיליקום, מלח ופלפל שחור
- מבשלים במשך 3-4 דקות עד לרתיחה
- מעבירים את הרביולי לקערה ומעל שופכים את הרוטב, מערבבים בעדינות ומגישים.
- ניתן להוסיף גבינה צהובה מגורדת על הרביולי המבושל לפני הוספת הרוטב וכאשר מוסיפים את הרוטב הגבינה נמסה.
- מגישים ומתענגים.
בהצלחה רבה ובתאבון
מאת: אפרת סיאצ'י - מתכונים בעשר דקות
