מבזקים מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 24°c
חיפה 25°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
כ"ג תמוז התשפ"ה | 19.07.2025
תל אביב 27°c
באר שבע 24°c
חיפה 25°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

מתכון לחיתוכיות שוקולד קינדר מושחתות

התכוננו להתמכר: מתכון קל ומהיר לחיתוכיות שוקולד קינדר עם בסיס ביסקוויטים ושוקולד וציפוי שוקולדי עשיר. הקינוח המושלם לשבועות, שפשוט לא תפסיקו לקצור מחמאות

מתכון לחיתוכיות שוקולד קינדר מושחתות
חיתוכיות שוקולד קינדר מושחתות צילום: אסתי

מתכון לחיתוכיות שוקולד קינדר מושחתות / אסתי

המצרכים לחיתוכיות שוקולד קינדר מושחתות:

לבסיס:

  • 250 מיל קרם קוקוס / ריצ' / שמנת מתוקה
  • 200 גרם שוקולד מריר
  • 2 כפות גדושות ממרח שוקולד קינדר / נוטלה (שניהם קיימים בהכשר בד"ץ בחנויות אפייה)
  • 2 כפות אגוזי לוז קלויים טחונים דק
  • 350- 400 גרם ביסקויטים קצוצים

לציפוי שוקולד:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 250 מיל קצפת /קרם קוקוס

אופן ההכנה לחיתוכיות שוקולד קינדר מושחתות:

הכנת הבסיס:

  1. ממיסים את הקרם קוקוס / קצפת יחד עם השוקולד במיקרוגל בפולסים ומערבבים היטב
  2. מוסיפים ממרח ואגוזי לוז ומערבבים הייטב .
  3. מוסיפים לתערובת השוקולד את הביסקויטים הקצוצים ומערבבים היטב .
  4. משטחים את העיסה בשתי תבניות אינגליש קייק

לציפוי שוקולד:

  1. ממיסים במיקרוגל שוקולד מריר וקצפת /קרם קוקוס ומערבבים .
  2. יוצקים מעל שכבת הבסיס בצורה שווה בין שתי התבניות
  3. מכניסים למקפיא לשעתיים לפחות להתייצבות
  4. חותכים ומגישים

לקישוט פרחים:

  1. מרדדים דק דק בצק סוכר(מפדרים בקרונפלור) וקורצים פרחים קטנים בעזרת קורצנים מיועדים
  2. מניחים מעל החיתוכיות ונהנים

בהצלחה רבה ובתאבון

מתכון חלבי מתכון לקינוח מתכונים לשבועות

 צבע אדום

art