מבזקים מבזקים +
תל אביב 32°c
באר שבע 30°c
חיפה 28°c
ירושלים 32°c
בית שמש 32°c
בני ברק 32°c
אשדוד 32°c
כ"א תמוז התשפ"ה | 17.07.2025
תל אביב 32°c
באר שבע 30°c
חיפה 28°c
ירושלים 32°c
בית שמש 32°c
בני ברק 32°c
אשדוד 32°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

ח"כ טלי גוטליב: "מתביישת בחרדים שמערערים את היציבות בעת מלחמה"

לאור האיומים החרדיים בפרישה מהקואליציה - ח”כ גוטליב יוצאת במתקפה חריפה: “הממשלה לא תיפול, הכנסת לא תתפזר. זה לא הזמן לפוליטיקה, אלא לאחריות לאומית”

ח"כ טלי גוטליב: "מתביישת בחרדים שמערערים את היציבות בעת מלחמה"
קלפי צילום: פיקסביי

על רקע המשבר סביב חוק הגיוס והאפשרות לפרישת חלק מהסיעות החרדיות מהקואליציה - ח”כ טלי גוטליב (הליכוד) מפרסמת הצהרה חריפה נגד מה שהיא מגדירה כ”פוליטיקה קטנה על חשבון העם בשעת חירום”.

“אני מתביישת בחרדים שמעזים בעת מלחמה לפגוע ביציבות הממשלה”, כתבה גוטליב. “הממשלה לא תיפול והכנסת לא תתפזר. תירגעו. הקואליציה תסתדר גם עם 61 מנדטים. גפני כבר לא יהיה יו”ר ועדת הכספים, גולדקנוף לא יהיה שר שיכון - והעולם לא ייחרב”.

עוד הוסיפה: “הממשלה הזו מחויבת להשבת החוסן והביטחון לעם ישראל ולארץ ישראל - בעת מלחמה וכשחטופינו עוד בשבי חמאס המרצח. החרדים הליטאים שהעזו לערער את לוחמינו בשדה הקרב - זכרו שיש אלוקים בשמיים”.

בנוגע לעמדת ש”ס, הסבירה גוטליב: “ש”ס לא סתם שותקת - היא יודעת שאין לה מנדט לפרק ממשלה, כי מצביעיה אנשי ימין. ש”ס מבינה היטב שקולות מצביעיה עלולים לעבור לעוצמה יהודית אם תפעל בפזיזות”.

בסיום דבריה קראה גוטליב לחדול מהאיומים ולהתמקד בעיקר: “תתעשתו כולכם. פעלו להמשך הכנעת אויבינו ולהשבת חטופינו. שקט!!”.

בחורי ישיבה טלי גוטליב יהדות התורה בחירות

 צבע אדום

art