מבזקים מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

תושב חברון נעצר בחשד לחטיפתו של ישראלי בגין סכסוך כספי

המשטרה עצרה פלסטיני מחברון בחשד שחטף תושב ישראלי מבאקה אל-גרבייה לשטחים בשל סכסוך וחובות כספיים. במהלך הלילה שוחרר הקורבן על ידי חוטפיו וחזר לשטח ישראל. מעצרו של החשוד הוארך בארבעה ימים

תושב חברון נעצר בחשד לחטיפתו של ישראלי בגין סכסוך כספי
מעצר חשוד צילום: דוברות המשטרה

מפקד מחוז חוף, ניצב יחיאל בוהדנה הכריז אמש (חמישי) על פקודת "מקח טעות" לאחר שביחידה המרכזית של מחוז חוף  (ימ"ר חוף),  התקבלה אינדיקציה אודות חטיפת אזרח ישראלי תושב באקה אל גרבייה שנחטף ע"י פלסטיני אל מעבר לקו הירוק לשטחי יהודה ושומרון בשל חובות כספיים.

מייד עם הכרזתו של מפקד המחוז, הוקם חפ"ק ביחידה המרכזית שניהלה את החקירה ובשיתוף פעולה הדוק קיימו הערכת מצב משותפת עם מפקד מחוז ש"י ופיקוד מרחב יהודה וגורמים נוספים כגון מח״ט עציון וצוותו, שב״כ, מג״ב איוש ויחידת 33 לגיבוש תמונת מצב מודיעינית והיערכות אפשרית לפעילות  חילוץ.

במהלך הלילה שוחרר הקרבן ע"י חוטפיו וחזר לשטח ישראל. שוטרי מחוז ש"י הצליחו לאתר את החוטף, תושב חברון, להגיע אליו ולעצור אותו והוא הועבר להמשך טיפול ליחידה המרכזית של מחוז חוף שמנהלת את החקירה.

היום, בהתאם לצרכי החקירה וממצאיה, נעתר בית המשפט לבקשת שוטרי ימ"ר חוף והאריך את מעצרו של החשוד הפלסטיני עד לתאריך 9.6.25.

חברון באקה אל גרביה חטיפה

 צבע אדום

art