מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
י"ז סיון התשפ"ה | 13.06.2025
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פסטה עם קוביות חזה עוף עסיסיות (עם טריק – בסיר אחד)

מנה מושלמת ומוכרת אבל עם טריק קטן שיהפוך את ההכנה לקלה הרבה יותר, והארוחה... תספרו לי כמה מהר היא התחסלה!

פסטה עם קוביות חזה עוף עסיסיות (עם טריק – בסיר אחד)
פסטה עם קוביות חזה עוף עסיסיות צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות יפות
  • 1 בצל גדול
  • 3 שיני שום
  • 1 חבילת פסטה
  • 4 כפות רסק עגבניות
  • 2 כפות סילאן
  • תבלינים: 1 כף פפריקה, כפית כורכום, כפית כמון, כף מלח, כפית טוסקנה (לא חובה) כפית שטוחה פלפל שחור. (1/2 כפית סוכר אם לא הוספתם סילאן).
  • שמן

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים, מוסיפים מעליהן את קוביות העוף והסילאן וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון יפה.
  2. מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
  3. מוסיפים את רסק העגבניות ועוד מעט שמן ומערבבים שוב. מוסיפים פנימה את הפסטה עם מים רותחים כמעט עד לכיסוי.
  4. מערבבים הכל ומבשלים הכל יחד כ- 5 דקות על אש גבוהה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ- 20 דקות על אש נמוכה עד לאידוי כל הנוזלים.

בתיאבון!

 צבע אדום

art