עמית סגל: לכל מי שחושב בטעות שארצות הברית לא תיאמה עם ישראל: ב-12.4 נתן טראמפ 60 יום להגיע להסכם עם איראן היום הוא היום ה-61.
פסטה עם קוביות חזה עוף עסיסיות (עם טריק – בסיר אחד)
מנה מושלמת ומוכרת אבל עם טריק קטן שיהפוך את ההכנה לקלה הרבה יותר, והארוחה... תספרו לי כמה מהר היא התחסלה!

מצרכים:
- 1 ק"ג חזה עוף חתוך לקוביות יפות
- 1 בצל גדול
- 3 שיני שום
- 1 חבילת פסטה
- 4 כפות רסק עגבניות
- 2 כפות סילאן
- תבלינים: 1 כף פפריקה, כפית כורכום, כפית כמון, כף מלח, כפית טוסקנה (לא חובה) כפית שטוחה פלפל שחור. (1/2 כפית סוכר אם לא הוספתם סילאן).
- שמן
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל לפרוסות דקות ומטגנים, מוסיפים מעליהן את קוביות העוף והסילאן וממשיכים לטגן עד לקבלת גוון יפה.
- מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
- מוסיפים את רסק העגבניות ועוד מעט שמן ומערבבים שוב. מוסיפים פנימה את הפסטה עם מים רותחים כמעט עד לכיסוי.
- מערבבים הכל ומבשלים הכל יחד כ- 5 דקות על אש גבוהה, מנמיכים את האש וממשיכים לבשל כ- 20 דקות על אש נמוכה עד לאידוי כל הנוזלים.
בתיאבון!