יובל שדה: תקציב 2026 שאושר כולל קיצוץ רוחבי של 5% בתקציב של כל משרדי הממשלה. חלק מהמשרדים קיבלו תוספת ולכן לא יסבלו מהקיצוץ. המשרדים שקיבלו תוספת תקציבית כוללים את המשרד לביטחון לאומי, משרד השיכון ומשרד הפנים. תקציב מנהלת תקומה הוחרג מהקיצוץ
הפגישות של בהרב מיארה עם סער והמסר: "הצבעתי לנתניהו"
היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה, קיימה מעל עשר פגישות לא מתועדות עם גדעון סער לפני מינויה, שבהן הציגה עצמה כאשת המחנה הלאומי: "הצבעתי לליכוד ולנתניהו. רק נתניהו יכול להביא שלום עם ביטחון"
היועצת המשפטית לממשלה, גלי בהרב מיארה קיימה פגישות רבות עם שר המשפטים דאז גדעון סער, לפני שהחליט להוציא לפועל את מינויה כיועצת המשפטית לממשלה.
במסגרת זה השניים קיימו מעל עשר פגישות, רובן ב-4 עיניים ולא תועדו ביומן השר.
העיתונאי אבישי גרינצייג חושף הערב (רביעי) בערוץ i24NEWS, כי בהרב מיארה שיווקה את עצמה כאשת המחנה הלאומי.
בין היתר, אמרה בהרב מיארה: "ב-2015 הצבעתי לליכוד ולנתניהו מתוך תפיסה שלי אז שרק נתניהו יכול להביא שלום עם ביטחון".
עוד טענה היועצת לעתיד שהיא סייעה רבות להתיישבות ביהודה ושומרון בעניינים משפטיים.
בהרב מיארה סירבה להתייחס לציטוט.
השר סער מסר בתגובה: "לא היה ולא נברא".
