וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
לשרים נלקחו הטלפונים והם שהו במתחם מ-8 בערב ועד 3 בלילה
ישיבת הקבינט ההיסטורית לאישור התקיפה באיראן התנהלה הלילה במתחם תת-קרקעי סגור, ללא טלפונים וללא אפשרות לצאת, עד לשעות הקטנות של הלילה. לדיון הצטרפו גם ראש הוועדה לאנרגיה אטומית והמפכ"ל
העיתונאי מיכאל שמש מפרסם הבוקר (שישי) בכאן חדשות, פרטים חדשים מישיבת הקבינט ההיסטורית שנערכה הלילה, לאישור התקיפה באיראן.
לפי הדיווח, לדיון הצטרפו גם ראש הוועדה לאנרגיה אטומית משה אדרי, וכן המפכ״ל – צעד חריג שמעיד על גודל השעה.
בניגוד לדיווחים, הישיבה כולה הוקדשה לנושא האיראני בלבד – לא דובר בצורה מסודרת על המגעים לעסקת חטופים.
לשרים נלקחו הטלפונים עם הכניסה בסביבות השעה 8 בערב. במשך שעות ארוכות הם שהו במתחם תת-קרקעי סגור, בלי ניידים ובלי רשות לצאת לבחוץ עד סמוך לשעה 3 בלילה.
בסיום: נתניהו חיבק את אלופי צה”ל. דקות אחר כך – ישראל כבר יצאה למתקפה.
