רועי קייס: דובר משרד הפנים הסורי נור א-דין אל-באבא: העיר א-סווידאא' פונתה מכל לוחמי השבטים הבדואים והקרבות בתוך שכונותיה פסקו
תרשו לעצמכם: גבינת קממבר מומסת עם פינוקים
גבינת קממבר היא גבינה מופלאה שמצופה במסגרת המאפשרת לנו לחמם אותה ולהביא אותה למומס רק בחלק הפנימי ולהנות מצפויים שונים ומפנקים, ועכשיו - המתכון הקל הזה שיעשה לך שמח בלב!

מצרכים:
- חבילת גבינת קממבר (כ-250 גרם)
- חופן דובדבנים
- חופן פקאנים מסוכרים
- חופן אגוזי לוז
- עלי חסה נקיים
- רוטב שום או וינגריט
- 1/3 כוס סילאן
- 2 כפות שמן זית
- מלח גס
אופן ההכנה:
- מסדרים בתבנית גבינת קממבר ומזלפים מעל שמן זית וסילאן
- מפזרים מעל הרוטב דובדבנים ואגוזי פקאן ולוז
- מזלפים מעל שוב מעט סילאן ומלח גס ומכניסים לתנור לאפיה של כ- 20 דקות בחום של 150 מעלות. (או עד שהחלק הפנימי נעשה רך ורוטט)
- מוציאים ומסדרים מסביב עלי חסה עם רוטב וינגרט
- אוכלים בהנאה!
בתיאבון ובהצלחה!