מבזקים מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 24°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
כ"ד תמוז התשפ"ה | 20.07.2025
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 24°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פשטידת בשר נימוחה וחלומית

פשטידת בשר מושלמת שמכינים בכמה דקות ומתענגים עליה עד הפירור האחרון!

פשטידת בשר נימוחה וחלומית
פשטידת בשר צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 1 ק"ג טחון
  • 2 בצלים קצוצים
  • 1 קופסא פטריות חתוכות בשימורים
  • 3 שיני שום
  • 4 כפות קמח
  • 3 ביצים
  • 2 גזר מגורד
  • שמן לטיגון

תבלינים: כפית גדושה מלח. חצי כפית פלפל. כך אבקת מרק. כפית כורכום

אופן ההכנה:

  1. מטגנים את הבצל והשום עם שמן ומוסיפים פנימה את  הבשר הטחון.
  2. לאחר טיגון של חמש דקות מוסיפים פנימה את הגזר והפטריות ומערבבים.
  3. מעבירים את התכולה לקערה ומוסיפים את יתר החומרים היבשים, הביצים והתבלינים ומערבבים לעיסה אחידה.
  4. מעבירים לתבנית חד פעמית ומפזרים מעל שומשום לקישוט.
  5. אופים בחום של 200 מעלות למשך כ 40 דקות עד להשחמה יפה והתייצבות.

בתיאבון!!

 צבע אדום

art