רועי קייס: דובר משרד הפנים הסורי נור א-דין אל-באבא: העיר א-סווידאא' פונתה מכל לוחמי השבטים הבדואים והקרבות בתוך שכונותיה פסקו
תושב מזרח ירושלים קרא "להוציא את היהודים מתל אביב" ונעצר
שוטרי מחוז ירושלים עצרו תושב מזרח העיר, בחשד שפרסם ברשת שיר המשבח את מתקפת הטילים מאיראן, הכולל קריאה מסיתה - "נוציא את היהודים מתל אביב"

שוטרי מרחב דוד במחוז ירושלים ולוחמי מג"ב ירושלים, עצרו מוקדם יותר היום תושב מזרח העיר בשנות ה- 20 לחייו, שפרסם ברשת שיר הסתה, שבח והלל למתקפת ירי הטילים מאיראן המסית לפגוע ולהוציא את היהודים מתל אביב.
כאמור, החשוד נעצר על ידי השוטרים והועבר להמשך חקירה במרחב דוד.
במקרה אחר, בפעילות ניטור של חמ"ל התודעה המיוחד של מחוז ירושלים, אותרו במרשתת מספר רב של פירסומי הסתה, תמיכה והזדהות עם מעשיו הרצחניים של ארגון טרור חמאס בתאריך- 7/10, אותם פירסם תושב מזרח ירושלים, שנעצר היום על ידי שוטרי מרחב דוד. חקירת המקרה נמשכת.