מבזקים מבזקים +
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 24°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
כ"ד תמוז התשפ"ה | 20.07.2025
תל אביב 27°c
באר שבע 23°c
חיפה 24°c
ירושלים 27°c
בית שמש 27°c
בני ברק 27°c
אשדוד 27°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פשטידת שכבות שכיף להכין ומושלם לאכול

פשטידה מפתיעה כאשר בכל שכבה תגלו צבע אחר של ירקות שיפנקו אתכם בביסים רכים וטעימים ומתחברים יחד לארוחה שהיא אגדה

פשטידת שכבות שכיף להכין ומושלם לאכול
פשטידת שכבות צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

  • 5 קישואים מגורדים
  • 5 גזר מגורד
  • 2 בטטות מגורדות
  • 6 בצים
  • 9 כפות קמח
  • מלח. פלפל. א. מרק, שום כתוש (לכל שכבה: חצי כפית מלח, מעט פלפל, כפית אבקת מרק, חצי כפית שום כתוש)
  • כוס חד פעמי פירורי לחם

אופן ההכנה:

  1. מערבבים את הגזר המגורד עם מלח, פלפל, 2 ביצים. מעט שום כתוש, 3 כפות קמח. מעט שמן ומשטחים על תבנית 20/30.
  2. את השכבה השניה מכינים באותו אופן מקישואים מגורדים, מערבבים עם תבלינים (מלח, פלפל, אבקת מרק, שום) 3 כפות קמח 2 בצים ומעט שמן.
  3. שכבה נוספת מכינים מבטטות מגורדות על אותה הדרך: מוסיפים 2 ביצים, 3 כפות קמח, מלח ופלפל ומשטחים.
  4. מעל כל השכבות מפזרים פירורי לחם מוזהבים
  5. אופים בחום 200 מעלות למשך כ-40 דקות.

 צבע אדום

art