וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
ההקלה בהנחיות: הישראלים הסתערו על הקניונים
בשעות הפעילות של שישי בין 8:00 ל-14:00 נרשמו הוצאות בסכום של 692.71 מיליון שקלים עלייה של 22.7% לעומת הנתון המקביל בשישי שעבר שבו החל מבצע ״עם כלביא״
נתוני חברת שבא, מנהלת ומפתחת מערכת התשלומים הלאומית בכרטיסי חיוב, עולה כי האישור על פתיחת המסחר במשק שהתקבל מפיקוד העורף הובילו ביום שישי לגידול חד בהוצאות בכרטיסי אשראי לעומת יום שישי שעבר, בו החל המבצע כנגד איראן.
בשישי בין השעות 8:00 עד 14:00 נרשמו במערכות שבא עסקאות בסכום כולל של 692.71 מיליון שקלים, נתון זה משקף זינוק בשיעור של 22.7% לעומת הנתון שנרשם באותן השעות ביום שישי שעבר ה-13 ביוני 2025.
היקף ההוצאות שנרשם, נמוך בכ-100 מיליון שקלים ו-12.4% לעומת הנתון הממוצע שנרשם באותן שעות בימי השישי במהלך חודש מאי השנה. במהלך ימי השישי של החודש שעבר נרשמו בין השעות 8:00 ל-14:00 היקף הוצאות ממוצע של 790.96 מיליון שקלים.
