רועי קייס: נציגו של המנהיג העליון של איראן במשמרות המהפכה, עבדאללה חאג'י סאדקי, אומר, כי לעולם לא יגיע יום בו נהיה חברים של ארצות הברית ולא נוותר על חיסול הישות הציונית. סאדקי הוסיף: "אנחנו לא מנהלים משא ומתן לפיוס(לשלום), אלא כדי לקחת מהם את זכויותינו". סאדקי הדגיש, כי "האפשרות העיקרית עבורנו איננה משא ומתן, הבחירה העיקרית שלנו היא שדה הקרב". סאדקי הבהיר, כי באיראן לא מודאגים או חוששים שהמשא ומתן לא יצליח, "לא יצאנו לנהל משא ומתן מתוך ייאוש או צורך, אנחנו נכנסים בכוח ובזהירות, האפשרות העיקרית שלנו היא לא לנהל משא ומתן".
המנהלת של בית יעקב ברחובות הלכה לעולמה בגיל 75
הבוקר הלכה לעולמה הגב' מרים הינדא פרל ע"ה מנהלת בית יעקב רחובות למעלה מיובל שנים. אשת יבלחט"א הרה"ח ר' אברהם פרל. הלוויתה היום בשעה 13:30 מבית הספר בית יעקב רחובות
ברוך דיין האמת: מבית החולים קפלן ברחובות מגיעה הבוקר הידיעה על פטירתה של האישה החשובה מרת מרים הינדא פרל ע"ה, מנהלת בית יעקב ברחובות למעלה מיובל שנים. לפני כשבוע עברה אירוע מוחי פתאומי, ולמגינת לב השיבה את נשמתה ליוצרה בגיל 75.
המנוחה ע"ה נולדה ברומניה בב' תמוז תש"י לאביה הרה"ח ר' יצחק ליבוביץ ז"ל.
בהגיעה לפרקה נישאה לבעלה יבלחט"א הרה"ח ר' אברהם פרל, ויחד הקימו את ביתם בעיר רחובות.
בעלה, ר' אברהם מחשובי מתפללי קהילת 'לומדי תורה' בחרובות מדמויות ההוד שימש כמנכ"ל מוסדות פיטסבורג בהקמתה בשנים תשל"ד-תשמ"ו. כמו כן קשור בלו"נ לאדמו"רי בית פיטסבורג.
המנוחה ניהלה במשך למעלה מיובל שנים את בית הספר בית יעקב רחובות שם מסרה נפשה למען חינוכן של אלפי בנות ישראל.
היא הותירה אחריה את בתה היחידה, אשת הרה"ג רבי יהודה פליגמן נכדים וצאצאים.
הלוויתה היום (שני) בשעה 13:30 מרחבת בית הספר בית יעקב רחוב נורדאו 16 רחובות לבית העלמין ברחובות שם תיטמן.
תהא נשמתה צרורה בצרור החיים.
