שר הביטחון ישראל כ"ץ: רה"מ בנימין נתניהו ואני מובילים מדיניות ברורה שקובעת שצה"ל יישאר באזורי הביטחון בלבנון, בסוריה ובעזה - ללא הגבלת זמן - כדי להגן משם על הגבול והיישובים הישראלים מול גורמים ג’יהאדיסטים. השטח יהיה פנוי מתושבים מקומיים וכל תשתיות הטרור, מתחת ומעל לפני הקרקע - כולל הבתים בכפרי המגע ששימשו כמוצבי טרור - ייהרסו. זהו הלקח העיקרי מאירועי ה-7 באוקטובר. תפיסת השטח ואזורי הביטחון הם אחד ההישגים הגדולים של צה"ל במלחמת התקומה תחת החלטות והכוונת הדרג המדיני. לכן אנחנו מתנגדים לנסיגת צה"ל מלבנון - למרות כל הלחצים הקיימים ושעוד יהיו. רה"מ נתניהו הבהיר את הדברים לנשיא ארה"ב טראמפ ולבכירים אמריקאים נוספים, וגם אני הבהרתי את זה אתמול לשר המלחמה האמריקאי פיט הגסת'. צה"ל מתקף את העמדה הזאת ברמה המקצועית הביטחונית. אם יש גורמים באופוזיציה שמאתגרים את תפיסת הביטחון הזאת ותומכים בנסיגת צה"ל - שיקומו ויגידו את הדברים כדי שהציבור יוכל לשפוט בין העמדות. אנחנו לא נתפשר על האינטרס הביטחוני העליון של ישראל וההגנה על אזרחינו ולא ניסוג מאזורי הביטחון. אם איראן תתקוף את ישראל בשל אירועי לבנון - נתקוף אותה בכל העוצמה ונמחיש לה היטב את פערי הכוחות. אנחנו מחויבים רק לאזרחינו ולביטחון מדינת ישראל.
טרגדיה קשה בבני ברק: הצבעי המסור נפל בעת עבודתו ונהרג
ר' יהודה טראב ז"ל משכונת פרדס כץ בבני ברק שעסק לפרנסתו בעבודת שפכטל וצבע נפל היום בעת שצבע דירה בבניין חדש ברמת גן. הלוויתו כעת מבית הוריו לבית החיים ירקון
ברוך דיין האמת: הלך לעולמו ר' יהודה טראב ז"ל מ'שפכטל פיקס' שעבד לפרנסתו כשיפוצניק, לאחר שנפל היום מגובה בעת עבודתו בבניין ברמת גן והוא נהרג במקום, והוא בן 29 בלבד בפטירתו.
המנוח ז"ל נולד בבני ברק בז' אדר תשנ"ז לאביו רבי חיים טראב שיבלחט"א ולאמו מרת יעל שתחי'.
בבחרותו למד בישיבת 'באר יצחק' בקרית יערים טלז סטון. בהגיעו לפרקו נשא את רעייתו לבית כהן מבני ברק, יחד עם רעייתו בנה את ביתו והקים בית לתפארת.
היה מתלמידי מוסדות 'פתח הדביר' של מזכה הרבים הגאון הרב ליאור גלזר בשכונת פרדס כץ בבני ברק. והיה מסור למוסדות ולרב גלזר. רק לפני מספר חודשים רכש את הטלית של הרב גלזר בערב למען מוסדות 'פתח הדביר'. ר' יהודה קיבל ספר יקלוט יוסף עם הקדשה מהראש"ל הגר"י יוסף נשיא מועצת חכמי התורה.

לפרנסתו פתח את 'שפכטל פיקס' לעבודות צבע ושפכטל בבתים ר' יהודה עשה את עבודתו בנאמנות ובמסירות ברמה הגבוהה ביותר. היה עדין נפש ואציל המידות.
היום למרבה הצער בעת עבודתו הוא נפל ונהרג באתר בניה ברחוב אסף ברמת גן.
לאחר השתדלות צוות זק"א ת"א ראש צוות המכון לר"מ יעקב שטיינמץ ובסיוע המכון לרפואה משפטית ומשטרת בני ברק שוחררה לקבורה.מתנדבי זק"א ת"א שפעלו בזירה, מלווים את המשפחה
הוא הותיר אחריו את רעייתו ושלושה ילדים רכים.
מסע הלוויה בשעה 18:30 מבית הוריו ברחוב אמרי חיים 22 בבני ברק לבית החיים ירקון שער פתח תקווה שם ייטמן.
תהא נשמתו צרורה בצרור החיים.

