וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
חשוד נעצר לאחר שפרסם תכני הסתה ברשתות החברתיות
תושב דימונה נעצר בחשד לפרסום תכנים המביעים אהדה ותמיכה בארגוני טרור ברשתות החברתיות, בהם חמאס והג'יהאד האיסלאמי. המעצר בוצע בעקבות מידע מודיעיני שהתקבל מהשב"כ, והחשוד הובא לדיון בבית משפט השלום בבאר שבע, שם הוארך מעצרו
שוטרי ימ"ר דרום עצרו תושב דימונה בחשד לפרסום תכנים המביעים אהדה, תמיכה והזדהות עם ארגון טרור, לאחר שפרסם תכנים ברשת החברתית.
היחידה המרכזית של המחוז הדרומי פתחה בחקירה בעקבות מידע שהתקבל מהשב״כ, בנוגע לתושב העיר דימונה, בן 20, החשוד כי פרסם ברשת החברתית תכנים הכוללים אהדה, תמיכה והזדהות עם ארגון טרור.

עם קבלת המידע, פעלו חוקרי ימ"ר דרום לאיתורו, וביום ראשון האחרון (22.6.25) נעצר בביתו בעיר דימונה.
מחקירת המשטרה עולה כי החשוד העלה עשרות תכנים לרשת החברתית "אינסטגרם", אשר כללו, בין היתר, תמונות וסרטוני תעמולה של פעילים חמושים מהחז"ע, הג'יהאד האיסלאמי וחמאס – תכנים שכללו סמלי ארגונים, שריפת דגל ישראל, שירי שבח ל"דרך ההתנגדות" ותכתובות ובהן בין השאר נכתב: "בנפש נפדה את המולדת הזאת, הפחדנים לא מייצרים חירות", ו-“מי שרוצה לעקור את נישקנו – נעקור את נשמתו, אינשאללה.”
כאמור, החשוד נעצר והובא לדיון בבית משפט השלום בבאר שבע, אשר האריך את מעצרו לצורך המשך חקירה.
