סגן הנשיא ואנס נשאל עכשיו מדוע לא מפרסמים את מזכר ההבנות וזו תשובתו: ישנו הליך דיפלומטי שמתווך על ידי הקטארים והפקיסטנים והם ביקשו מאיתנו לעשות את זה באופן מדורג - אני בכנות לא מבין את זה, היינו שמחים לפרסם את זה היום או מחר. אנחנו אולי נפרסם את זה בשלב יותר מאוחר ביום שישי - אבל זה לא באמת משנה, אנשים יראו את זה בקרוב (בן יניב)
צה"ל החרים מעבדת מטענים ליד חברון, סוחר נשק נעצר בג'נין
צה״ל, שב״כ ומשטרה איתרו והחרימו מעבדת מטענים ליד חברון, מסתערבי מג״ב איו״ש עצרו סוחר נשק באיזור ג׳נין | 20 מבוקשים נעצרו הלילה ביהודה ושומרון
במהלך הלילה, כוחות הביטחון פעלו בהכוונת שב״כ ברחבי יהודה ושומרון לסיכול טרור, במסגרת הפעילות הכוחות עצרו 20 מבוקשים.
סמוך לחברון שבחטיבת יהודה, הכוחות עצרו חמישה מבוקשים, איתרו והחרימו מעבדת מטענים ובה חומרים להכנת מטענים, נשקים מסוג איירסופט ועשרות אלפי שקלים של כספי טרור.
באיזור ג׳נין שבחטיבת מנשה, מסתערבי מג״ב איו״ש בהכוונה מדויקת של שירות הביטחון הכללי עצרו מחבל סוחר נשק, ומחבל נוסף ששהה איתו. במקביל, כוחות צה״ל פעלו בכפרים טמון ויעבד שבמרחב החטיבה. עצרו מבוקש, תיחקרו עשרות חשודים וסרקו יותר מ-200 מבנים חשודים.
בחטיבת עציון, כוחות צה״ל פעלו בכפר בית אומר, צוריף ובכפרים נוספים, עצרו חמישה מבוקשים והחרימו עשרות אלפי שקלים של כספי טרור.
במבצע גדודי בכפרים הסמוכים לטולכרם שבחטיבת אפרים, הכוחות עצרו ארבעה מבוקשים, החרימו מטען ועשרות אלפי שקלים של כספי טרור.
באיזור רמאללה שבחטיבת בנימין, הכוחות עצרו שלושה מבוקשים. המבוקשים שנעצרו ואמצעי הלחימה שהוחרמו הועברו להמשך טיפול משטרת מחוז ש״י ושב״כ.
