פרמדיק מד"א ענבר גרין וחובש מד"א נפתלי הלברשטט שהגיעו לזירה ברמת גן סיפרו: "ראינו עשן שעולה מבניין עם הרס רב, שברי זכוכיות, מבין ההריסות ראינו 2 נפגעים מחוסרי הכרה, ללא דופק וללא נשימה עם פציעות קשות בגופם. ביצענו בדיקות רפואיות, אך הם היו ללא סימני חיים ולא נותר לנו אלא לקבוע את מותם במקום"
אלי פלדשטיין טוען לאכיפה בררנית - ומבקש להשתחרר ממעצר בית
אלי פלדשטיין, הנאשם בפרשת המסמכים, מבקש להשתחרר ממעצר בית. לטענתו מדובר באכיפה בררנית משום שיונתן אוריך משוחרר, ולפיכך יש לשחרר אף אותו
אלי פלדשטיין, הנאשם בפרשת המסמכים מבקש להשתחרר ממעצר בית בטענה ל״אכיפה בררנית״. בבקשה שהגיש פרקליטו של פלדשטיין עו״ד סבוראי לבית משפט המחוזי נטען כי בשל התבטאויות היועמ״שית בנוגע לחשדות נגד אוריך - יש להתייחס אליו כנאשם בפועל. ובשל כך, אם אוריך משוחרר יש לשחרר גם את פלדשטיין.
בשבוע שעבר אישרה היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה בתשובתה לבג"ץ על מינוי ראש שב"כ את הדיווח על התחזקות החשדות נגד יועצו הקרוב של ראש הממשלה בנימין נתניהו, יונתן אוריך, בפרשת המסמכים המסווגים.
"החשד ביחס למעורבותו של אוריך בעניין העברת המסמכים הסודיים לשם קידום אינטרסים פוליטיים של ראש הממשלה התחזק, כתבה בהרב-מיארה, "ובקרוב צפויה החלטה בשאלת העמדתו לדין בפרשה".
