יובל שדה: חודשה ישיבת הממשלה על התקציב
עדות תושב עזה לשב"כ: "חמאס יורים על אזרחים בכוונה"
"כך עובדים חמאס - בכוונה הם יורים על אנשים, ורוצים להראות שהצבא יורה כדי שאף אחד לא יתקרב למתחמי חלוקת הסיוע": עדויות משיחות בין תושבי עזה לקצין מת"ק עזה
מתאם פעולות הממשלה בשטחים חושף היום (ג') הקלטות מהשבועות האחרונים, בהן תושבי הרצועה ששהו במתחמי חלוקת הסיוע ההומניטרי, מעידים בפני קצין מת״ק עזה כיצד ארגון הטרור חמאס מבצע פעולות טרור, השפעה ותודעה נגד התושבים, במטרה להכשיל את חלוקת חבילות המזון במתחמי החלוקה.
בהקלטות, מעידים כי ארגון הטרור חמאס יורה בתושבי עזה סמוך למתחמים, מפיץ טענות שקריות על ירי של כוחות צה"ל, מפרסם נתונים כוזבים על הרוגים רבים ומפיץ תיעודים מפוברקים.
מדובר צה"ל נמסר: "חמאס הוא ארגון טרור אכזרי שמרעיב את האוכלוסייה, עושה כל שביכולתו למנוע את הצלחת חלוקת המזון ברצועת עזה באמצעות מתחמי החלוקה ומסכן את האוכלוסייה כדי לשמר את משילותו ברצועה".
