עמית סגל: זמיר החליט אתמול לקדם את גיטלמן, מראשי תנועת אחים לנשק, שהיה חלק ממהלך הסרבנות והודיע ש״לא ישרת בדיקטטורה״. גיטלמן אמור להיות תת אלוף במפקדת זרוע היבשה.
פיצה לאנשים עייפים: ללא רוטב עגבניות, עם הרבה גבינות טובות
אם אתם רוצים להתפנק אבל עדיין להשאר במוד של נחת, בלי הרבה אקשן, הפיצה הזו מדויית לכם, היא מלוחה מעט אבל עדינה וסולידית, מושלמת ליד סלט חי וקפה טוב מוקצף, תהנו!
מצרכים:
לבצק:
- 1 ק"ג קמח לבן
- 100 מ"ל שמן
- 600 מ"ל מים
- 2 כפות שמרים
- 1 כפית גדושה מלח
- 3 כפות סוכר
לתוספת:
- גבינה צהובה מגורדת
- שמן זית
- גבינה מלוחה מגורדת/פירורית
- זיתים/פרוסות עגבניה/ פטריות (הכי מומלץ)
- זעתר
- 2 כפות ממרח פסטו
אופן ההכנה:
- מעבדים את חומרי הבצק לבצק רך כ-5 דקות במיקסר.
- בעזרת ידיים משומנות מסדרים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה (הבצק מספיק ל-2 מגשי תנור גדולים + 1 ח"פ)
- מזלפים על הבצק שמן זית, זעתר ופסטו. מפזרים בנדיבות גבינה מלוחה וגבינה צהובה. מוסיפים מעט זייתים/עגבניה/פטריות.
- מכניסים לתנור חם לאפיה למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
- הבצק צריך להשאר בהיר יחסית, ויש לשים לב שהגבינה לא נשרפת, אלא נשארת מומסת ורכה.
בתיאבון!!!
