מבזקים מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 23°c
באר שבע 22°c
חיפה 20°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פיצה לאנשים עייפים: ללא רוטב עגבניות, עם הרבה גבינות טובות

אם אתם רוצים להתפנק אבל עדיין להשאר במוד של נחת, בלי הרבה אקשן, הפיצה הזו מדויית לכם, היא מלוחה מעט אבל עדינה וסולידית, מושלמת ליד סלט חי וקפה טוב מוקצף, תהנו!

פיצה לאנשים עייפים: ללא רוטב עגבניות, עם הרבה גבינות טובות
פיצה לאנשים עייפים צילום: שאטרסטוק

מצרכים:

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח לבן
  • 100 מ"ל שמן
  • 600 מ"ל מים
  • 2 כפות שמרים
  • 1 כפית גדושה מלח
  • 3 כפות סוכר

לתוספת:

  • גבינה צהובה מגורדת
  • שמן זית
  • גבינה מלוחה מגורדת/פירורית
  • זיתים/פרוסות עגבניה/ פטריות (הכי מומלץ)
  • זעתר
  • 2 כפות ממרח פסטו

 

אופן ההכנה:

  1. מעבדים את חומרי הבצק לבצק רך כ-5 דקות במיקסר.
  2. בעזרת ידיים משומנות מסדרים בתבנית אפיה מרופדת בנייר אפיה (הבצק מספיק ל-2 מגשי תנור גדולים + 1 ח"פ)
  3. מזלפים על הבצק שמן זית, זעתר ופסטו. מפזרים בנדיבות גבינה מלוחה וגבינה צהובה. מוסיפים מעט זייתים/עגבניה/פטריות.
  4. מכניסים לתנור חם לאפיה למשך כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.
  5. הבצק צריך להשאר בהיר יחסית, ויש לשים לב שהגבינה לא נשרפת, אלא נשארת מומסת ורכה.

בתיאבון!!!

 צבע אדום

art