מבזקים מבזקים +
תל אביב 29°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 29°c
באר שבע 25°c
חיפה 24°c
ירושלים 29°c
בית שמש 29°c
בני ברק 29°c
אשדוד 29°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

עלי פילו במילוי בשר | מירב מלכה

תכינו טחינה דלילה וסלט טוב, כי אתם הולכים להנות עד הגג מהסיגרים הקריספיים האלו שממולאים בבשר בטעם חלומי

עלי פילו במילוי בשר | מירב מלכה
עלי פילו במילוי בשר צילום: מירב מלכה

 

מצרכים:

למילוי הבשר:
בצל קצוץ
צרור כוסברה
חצי קילו בשר טחון.

תבלינים:
כפית מלח
כפית פלפל שחור
כף פפריקה.
כף כמון
2 כפות סילאן

*חבילה של עלי פילו (עדיף קפוא) + תרסיס שמן

אופן ההכנה:

  1. במחבת מטגנים את כל החומרים ולתבל בכל התבלינים הכתובים למעלה.
  2. פותחים שני עלים ומרססים מעליהם שמן.
  3. חוצים את העלה מהמרכז 2 פסים אחד לאורך ואחד לרוחב.
  4. ממלאים בכפית בשר כל עלה ומקפלים את העלים לכיוון המרכז לצורת ריבוע.
  5. מניחים בתבנית עם ניר אפיה ומכניסים לאפיה של 10 דקות על 200 מעלות.
    בהצלחה!

 צבע אדום

art