וושינגטון: רשות ההגירה והמכס של ארה"ב (ICE) הודיעה על מעצרם של מספר אזרחים אפגנים, שהיגרו לארה"ב על ידי ממשל ביידן במהלך מבצע "ברוכים הבאים לבעלות הברית".
טורטיות ללא טיגון עם מילוי בשר בטעם נדיר
מתכון מושלם שיפנק אתכם כמו שצריך סביב שולחן השבת, אל תחששו מהתהליך - כל אחד יכול להגיע לתוצאה נדירה!
מצרכים:
- 1 ק"ג בשר בקר מעורב עם הודו טחון
- 1 בצל גדול
- 1 כף קינמון – לא לוותר
- 3/4 כוס צ'ילי מתוק/חריף
- כף פפריקה
- כף אבקת מרק
- 2/3 כוס סילאן
- שמן
לטורטיות:
- 10 טורטיות
- פירורי לחם מוזהבים (לא חייבים)
- ביצה
אופן ההכנה:
- קוצצים את הבצל ומטגנים, מוסיפים את הבשר הטחון ומפוררים בזהירות על פני כל הסיר.
- מאדים יחד מס' דקות ומוסיפים את כל התיבול, הסילאן וסיבוב נדיב של שמן.
- מוסיפים כוס מים רותחים ומכסים, נותנים לבשר להתבשל כחצי שעה תוך כדי ערבוב מדיי פעם.
- פותחים טורטיות וממלאים, סוגרים מכל הכיוונים וטובלים בביצה ובפירורי לחם. אפשר גם רק להבריש בביצה ולפזר שומשום.
- מסדרים את כל הטורטיות המגולגלות בתבנית עם נייר אפיה
- מכניסים לתנור חם לאפיה של כחצי שעה בחום גבוה (200 מעלות לפחות) ואופים עד לקבלת ציפוי קריספי.
- מוציאים מייד לאחר האפיה.
בתיאבון!
