ח"כ יעקב אשר בראיון נוקב לעקיבא ויס במקור ראשון: "מאז ומעולם היו לנו מחלוקות אידיאולוגיות עם הציונות הדתית, הם לא נולדו אתמול ולא ייעלמו מחר, יש אנשים כאובים, ואני לא יכול להסביר להם בראיון למה החרדים לא מתגייסים, אבל שלא ינצלו את הציבור הדתי, תאמין לי, ביום שהתקשורת והאופוזיציה תרד מאיתנו, הם יעלו עליהם, יחזרו לקרוא להם משיחיים, אויבי המדינה, נוער גבעות, פורעי חוק, אנחנו נמצאים באותה סירה, היום אנחנו, מחר זה הם".
מתכון לצ'יפס מתנפח כמו של פעם
מכירים את הצ'יפס תפוחי אדמה שהיו מוכרים בחנויות הפלאפל של פעם? הנה המתכון המקורי, הוא קל וטעיםםםם

מצרכים:
לצ'יפס
- 4 תפוחי אדמה אדומים
לטמפורה
- 100 גרם קמח לבן
- 1 שקית אבקת אפיה
- 1 כפית מלח
- 1/2 כפית פלפל שחור
- כ – 3/4 כוס מי סודה קרים
- שמן עמוק לטיגון
אופן ההכנה:
- מערבבים את חומרי הטמפורה לבלילה אורירית בסגנון טחינה.
- קולפים את תפוחי האדמה ופורסים אותן דק ממש בעזרת מנדולינה/פומפיה או סכין ייחודית לפריסה דקה.
- מקררים את הבלילה (חשוב מאד) ובינתיים מחממים שמן עמוק על הגז.
- טובלים את תפוחי האדמה לשניה בבלילה שיהיה מצופה מכל הכיוונים, ומעבירים לשמן הרותח. \
- מטגנים עד להתנפחות וקבלת השחמה יפה וקראנצ'ית.
- מעבירים לכלי עם נייר סופג.
- אוכלים עם טחינה, קטשופ, פלאפל וכל מה שמתאים לכם 🙂