מבזקים מבזקים +
תל אביב 28°c
באר שבע 31°c
חיפה 28°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
כ"ב תמוז התשפ"ה | 18.07.2025
תל אביב 28°c
באר שבע 31°c
חיפה 28°c
ירושלים 28°c
בית שמש 28°c
בני ברק 28°c
אשדוד 28°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

אתם חייבים להכניס לחמין – תערובת בשר מתפרק ממכרת!

הכנתי תערובת עם כל הטעמים שחלמתי להכניס לה, והאמת, עד רגע זה (משבת האחרונה) אנחנו רק חולמים שוב לאכול אותה בשבת עם החמין...

אתם חייבים להכניס לחמין – תערובת בשר מתפרק ממכרת!

מצרכים:

  • 500 גרם בשר בקר טחון
  • 200 גרם הודו טחון
  • 3/4 כוס סילאן
  • 1 בצל
  • 1/3 כוס רוטב צ'ילי
  • כף גדושה תבלין ראס אל חנות
  • 1/3 כוס שמן
  • כפית מלח
  • כפית קינמון
  • חצי כפית פלפל
  • כפית פפריקה

אופן ההכנה:

  1. קוצצים את הבצל ומתחילים לטגן, מוסיפים את הבשר וההודו הטחון ומטגנים יחד עד לקבלת צבע כהה יותר.
  2. מוסיפים את הסילאן, התבלינים והרוטב צ'ילי, מערבבים בעדינות.
  3. לאחר שקבלנו תערובת כהה, פותחים נייר אפיה ומניחים בתוכו את תערובת הבשר בצורת נקניק עבה. מגלגלים וסוגרים משני הצדדים.
  4. מכניסים את הנקניק לתוך נייר כסף ושוב אוטמים מכל הכיוונים בצורת סוכריה.
  5. מכניסים לחמין של שבת (שהתבשל ברובו) ושומרים בסיר החמין על הפלטה עד בוקר שבת.
  6. הבשר יוצא מתפרק ולא אחיד!! אבל הטעם שהוא מוסיף לחמין והתוספת שהוא מהווה לחמין פשוט חלומי!! תהנו!

 צבע אדום

art