המתיחות במפרץ | מכלית נפט הותקפה מול חופי עומאן – שני אנשי צוות נעדרים. מרכז הביטחון הימי של עומאן מסר כי מכלית הנפט EL GAIA, הנושאת את דגל פנמה, נגררה לנמל עומאני לאחר שפרצה שרפה בחדר המנועים בעקבות תקיפה. ספינת חיל הים העומאנית פינתה 23 אנשי צוות, בעוד שניים נוספים עדיין נעדרים
הגיעה לתחנת הרכבת וטענה: "מתכוונת לבצע פיגוע"
המשטרה: “ככל הנראה מדובר בתשושת נפש, אך ננקטו כל הצעדים הנדרשים להסרת כל חשש״
כוחות משטרה ומאבטחים בתחנת הרכבת “חוף הכרמל” בחיפה ניטרלו הבוקר (ראשון) אישה שהתבטאה בכניסה לתחנה כי בכוונתה לבצע פיגוע.
המאבטחים הזעיקו את המשטרה מיד עם דבריה של האישה, וכוחות מחוז חוף שהגיעו למקום תוך זמן קצר השתלטו עליה ונטרלו את האיום.
במשטרה ציינו כי החשודה נלקחה לבדיקה וכי ככל הנראה מדובר בתשושת נפש, אך הדגישו כי כלל הנהלים הופעלו בהתאם לאירוע חריג מסוג זה.
בזירה לא נמצאו אמצעי לחימה, ולא היו נפגעים. התחנה המשיכה לפעול כסדרה, לאחר סריקות ואבטחה מחודשת של המקום.
