יובל שדה: תקציב 2026 שאושר כולל קיצוץ רוחבי של 5% בתקציב של כל משרדי הממשלה. חלק מהמשרדים קיבלו תוספת ולכן לא יסבלו מהקיצוץ. המשרדים שקיבלו תוספת תקציבית כוללים את המשרד לביטחון לאומי, משרד השיכון ומשרד הפנים. תקציב מנהלת תקומה הוחרג מהקיצוץ
שוד לאור יום: 400,000 שקלים נשדדו מחלפן כספים • תיעוד
חלפן כספים נשדד באיומי אקדח בעת שיצא מסניף בנק בעיר עפולה • הרכב איתו נמלטו השודדים גם הוא היה גנוב
בתאריך 19/05/25 סמוך לשעה 13:00 התקבל דיווח במוקד המשטרה אודות שוד שבוצע מחוץ לבנק בעיר עפולה במהלכו נשדד באיומי אקדח קורבן שישב ברכבו ותיק שהכיל מאות אלפי שקלים נשדד ממנו.
למקום הוזנקו כוחות משטרה רבים שהחלו בפעולות חקירה מהירות ואיסוף ממצאים. תוך זמן קצר נעצרו 2 תושבי המרכז בחשד לביצוע השוד ורכב שעל פי החשד שימש את החשודים להימלטות מהזירה.
מחומר החקירה עלה כי זמן קצר לאחר השוד הסליקו החשודים את הרכב הגנוב איתו ביצעו את השוד בשטח פתוח בעיר ובו אקדח איירסופט שנתפס, איתו על פי החשד בוצע השוד.
לאחר חקירה מאומצת של שוטרי המחוז הצפוני הוגש כנגד החשוד המרכזי, תושב לוד בן 31, כתב אישום באמצעות פרקליטות מחוז צפון.
מהמשטרה נמסר כי "משטרת ישראל פועלת במאבקה הנחוש והבלתי מתפשר כנגד עברייני רכוש המהווים איום לביטחונו ושלומו של האזרח הנורמטיבי ותמשיך לפעול להגברת תחושת הביטחון ומיצוי הדין עם העבריינים."
