בכירים במפלגת דגל התורה התכנסו אמש לתכנון צעד מחאה חסר תקדים נגד הגיוס בהשתתפות עשרות אלפי חרדים: שיירות המוניות של רכבים שיסעו ברחבי הארץ לכיוון הכלא הצבאי בליווי דגלים ומערכות הגברה במטרה להאט את התנועה בכבישים ולמחות על מעצר עריקים חרדים. בצעד מעורבים גם בכירים בכל המפלגות החרדיות ובזרמים שונים, והמנהיגים הליטאיים מאשרים בדקות אלו את המהלך (גרובייס)
הרבי נשאר ללון בבני ברק וחבק בבוקר את ספר התורה של הבעש"ט
האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שחיתן נכד בבני ברק נשאר ללון בעיר התורה והחסידות ובבוקר עלה לתורה בספר התורה העתיק של הבעל שם טוב הקדוש הנמצא בחצר מכנובקא בעלזא. צפו בגלריה
בשבוע שעבר נערכה בבית המדרש מכנובקא בעלזא שמחת החתונה לנכדו של האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק, בן לחתנו האדמו"ר מספינקא מונסי, עם הכלה נכדת האדמו"ר מזידיטשויב.
האדמו"ר מתולדות אברהם יצחק שכבר שנים רבות מייחל ומצפה לעלות לתורה בספר התורה העתיק של הבעל שם טוב הקדוש הנמצא בגנזי חצר מכנובקא בעלזא נשאר ללון בלילה של החתונה בבני ברק בבית הגאון רבי יעקב יהושע אנגלנדר ראש ישיבת מכנובקא בעלזא ברחוב אור החיים.
בבוקר הגיע הרבי לבית המדרש מכנובקא בעלזא שם חבק את ספר התורה ועלה לתורה בהתרגשות גדולה.
צפו בגלריה מהחתונה ומתפילת שחרית





















































































