מבזקים מבזקים +
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 23°c
באר שבע 21°c
חיפה 23°c
ירושלים 23°c
בית שמש 23°c
בני ברק 23°c
אשדוד 23°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

באתר של חמינאי: יהודים הם חולדות הנמלטות מטילים איראניים

אתר האינטרנט של המנהיג העליון של איראן חמינאי מתאר יהודים כחולדות בתמונה מבינה מלאכותית. "ישראל הבינה שהיא לא יכולה להתמודד לבד, ופנתה לאמריקאים לסיוע" נכתב לצד התמונה

באתר של חמינאי: יהודים הם חולדות הנמלטות מטילים איראניים
חמינאי צילום: Tasnim News / Photo: leader.ir

האתר הרשמי של המנהיג העליון של איראן, עלי חמינאי, פרסם אתמול קריקטורה שנוצרה באמצעות בינה מלאכותית, המתארת יהודים וחיילי צה"ל כחולדות מפוחדות הנמלטות מטילים איראניים על גבי כלי שיט עטוי דגל אמריקאי בים.

הכיתוב לצד הקריקטורה הוא חלק מנאום שנשא חמינאי יום קודם לכן, בו אמר כי התקיפות האיראניות אילצו את ישראל לבקש התערבות אמריקאית. "ישראל זקוקה לאמריקאים ולא הייתה מסוגלת להגן על עצמה, אם היתה יכולה לבד, היא לא הייתה פונה לארצות הברית כך. פנייה לארצות הברית פירושה שהיא הבינה שהיא לא יכולה להתמודד עם הרפובליקה האסלאמית" נכתב.

בנאום הוסיף חמינאי, "אנו רואים במשטר הציוני סרטן", וכינה את ישראל "הכלב הקטלני של אמריקה". רשויות איראן הכריזו שוב ושוב על ניצחון לאחר מלחמה בת 12 הימים עם ישראל בחודש שעבר, שבה ישראל תקפה בסיסים צבאיים ואתרי גרעין והרגה מאות אנשי צוות, מדעני גרעין ואנשי משמרות המהפכה.

כלי התקשורת הממלכתיים של איראן קידמה שוב ושוב נושאים אנטישמיים בסרטים, פסטיבלים ונאומים רשמיים.

איראן מבצע עם כלביא עלי חמינאי

 צבע אדום

art