12 בני אדם, בהם 11 צנחנים והטייס, נהרגו בהתרסקות מטוס פרטי סמוך לשדה התעופה באטלר שבמדינת מיזורי. חברת הצניחה Skydive Kansas City מסרה כי כל נוסעי המטוס נספו בתאונה. הרשויות הפדרליות והמקומיות פתחו בחקירת נסיבות ההתרסקות, ושמות ההרוגים יפורסמו לאחר עדכון בני משפחותיהם.
רה"מ נתניהו אובחן עם דלקת מעיים לאחר שחש ברע בלילה
ראש הממשלה נבדק בביתו ונמצא כי צרך מזון מקולקל. מצבו מוגדר טוב, והוא מטופל בנוזלים בשל התייבשות. ינוח בבית בשלושת הימים הקרובים
ראש הממשלה בנימין נתניהו עבר הבוקר (ראשון) בדיקה רפואית בביתו לאחר שחש ברע במהלך הלילה.
על פי הודעת לשכת רה”מ, נתניהו נבדק על ידי פרופ’ אלון הרשקו - מנהל מחלקה פנימית בהדסה עין כרם - ואובחן עם דלקת במעיים שנגרמה כתוצאה מצריכת מזון מקולקל.
לאחר סדרת בדיקות רפואיות נוספות, מצבו של ראש הממשלה הוגדר טוב. הוא מקבל טיפול בנוזלים תוך־ורידיים, בעקבות התייבשות שליוותה את המחלה.
בהתאם להמלצת רופאיו, נתניהו ינוח בביתו במשך שלושת הימים הקרובים, אך ימשיך לנהל את ענייני המדינה ממעונו הפרטי. בלשכתו הדגישו כי לא נשקפת כל סכנה לבריאותו.
