"לאבא שלי במיון הגיע מפגין, בשערי צדק, וצעק עליו. איך אתם לא מתביישים, שלוש שנים חוסמים פה כבישים, שורפים פה?": המונולוג הסוער של השר וסרלאוף בתגובה לח"כ נעמה לזימי: "בואו נפסיק את כל החסימות האלה, בואו נחליט שמפסיקים עם זה - אני מוכן. מי חותם על הדבר הזה?"
המקובל הישיש מבני ברק פונה בעיצומה של השבת לבית החולים
בשבת בצהריים פונה לבית החולים המקובל הגאון הצדיק רבי אלטר דוד חיים שטרן. הרב פונה מביתו בבני ברק לאחר קוצר נשימה וחולשה. התפללו: רבי אלטר דוד חיים בן חיה שרה לביאה לרפואה שלמה
השתדלו והרבנו תחינה: בשבת בצהריים פונה לבית החולים המקובל הגאון הצדיק הישיש רבי אלטר דוד חיים שטרן. הרב פונה מביתו בבני ברק לבית החולים מעיני הישועה.
ל'בחדרי חרדים' נודע כי הרב פונה לאחר חולשה קיצונית בחודשים האחרונים וקוצר נשימה חריף הוא אושפז בבית החולים.
הרב שמקפיד כל שבוע להגיע למירון באמצע השבוע נחלש בחודשים האחרונים אך המשיך להגיע למירון.
הציבור נקרא להתפלל ולעורר רחמי שמים מרובים לרפואת הגאון הצדיק רבי אלטר דוד חיים בן חיה שרה לביאה לרפואה שלמה.
