אלינור שירקני קופמן: דוברות המשטרה: היחידה הארצית לחקירות הונאה (יאח"ה) בלהב 433, סיימה את חקירתה בעניינם של יו"ר לשכת עורכי הדין לשעבר, עו"ד אפי נווה ונשיא בית המשפט המחוזי תל אביב לשעבר, איתן אורנשטיין החקירה, שלוותה על ידי פרקליטות מיסוי וכלכלה התמקדה בחשד לקיומה של מערכת יחסים שוחדית לכאורה בין השניים. עפ"י החשד, פעל עו"ד נווה לקדם את מינויו של אורנשטיין לתפקיד נשיא בית המשפט המחוזי תל אביב וזאת בתמורה להעברתה של השופטת דליה גנות מתפקידה כשופטת במחלקת הנזיקין בבית המשפט בתל אביב. עם סיומן של פעולות החקירה, הועבר מלוא חומר החקירה לעיון והחלטה של פרקליטות מיסוי וכלכלה.
בני ברק: פעולות החייאה הצילו את חייו של קשיש שהתמוטט
בן 78 התמוטט בבני ברק ואיבד הכרה • פעולות החייאה הצילו את חייו והוא פונה להמשך טיפול בבית החולים • שמו לתפילה אליעזר בן לאה בתושח"י
מבוגר בן 78 התמוטט הצהריים (שני) במתקן רפואי בבני ברק ואיבד את הכרתו.
במתן מענה רפואי מהיר וביצוע פעולות החייאה באדון, שב ליבו לפעם והוא פונה לבית החולים מעייני הישועה בעיר, לקבלת המשך טיפול.
נחמן צוקר ונחמן פריד שהגיעו ראשונים למקום, סיפרו: ״הגענו במהירות למקום ונוכחנו באדון כשהוא שרוע ללא דופק ונשימה. התחלנו לבצע פעולות החייאה מצילות חיים שכללו עיסויים ומתן שוק חשמלי מדפיברילטור (מפעם) של איחוד הצלה, שלאחריהן בחסדי שמים שב ליבו לפעום והוא פונה להמשך טיפול בבית החולים מעייני הישועה״.
הציבור מתבקש להתפלל ולעורר רחמי שמיים לרפואתו. אליעזר בן לאה לרפוא״ש בתושח״י.
״וְהֵן ק-ל כַּבִּיר לֹא יִמְאַס תְּפִלַּת רַבִּים״
