הסרטון שפרסמה איראן צילום: רשתות חברתיות
18:30 נשיא איראן מסעוד פזשכיאן: ההחלטה בנוגע למלחמה או למשא ומתן נתונה בידי המנהיג העליון והמועצה לביטחון לאומי, ועל כולם לציית לה
18:12 בעקבות תאונת דרכים קשה שארעה ב-2017, בית המשפט המחוזי מרכז פסק בשבוע שעבר פיצוי עתק של כ-14 מיליון שקל לתובע שבזמן התאונה היה חייל בסדיר וכיום הוא בן 30. הפיצוי כולל גם 100 אלף שקל שהשופטת עירית כהן פסקה לטובת התובע עבור תשלום לחדר כושר לכל ימי חייו (ווינט)
18:00 עמית סגל: דובר צה"ל: לפני זמן קצר, זוהו מספר נפילות של מטרות אוויריות חשודות בשטח מדינת ישראל, סמוך לגבול עם לבנון. אין נפגעים והאירוע מתוחקר.
17:59 לפני הקבינט המדיני שיתכנס הערב: נתניהו עורך שורה של התייעצויות ביטחוניות על רקע ההערכה שאיראן צפויה לתקוף (אביטן)
17:52 ברק רביד: הנשיא הוסיף כי לישראל יש זכות להגן על עצמה, אך לא צריכות להיות עוד תקיפות ישראליות בלבנון: "התקיפה שעליה היא הגיבה הייתה קטנה וחסרת משמעות, והיא לא אמורה לשבש את התהליך החשוב הזה"
17:48 דובר צה"ל: בתום הערכת המצב, הוחלט על שינוי במדיניות ההתגוננות של פיקוד העורף החל מהיום (א׳), 14 ביוני 2026 בשעה 18:00 ועד יום שני (ב׳), 15 ביוני 2026 בשעה 20:00. במסגרת השינויים הוחלט על פעילות מלאה עם הגבלת התקהלות של עד 5,000 אנשים בכל אזורי הארץ למעט קו העימות. באזור קו העימות - פעילות חלקית, ללא שינוי בהנחיות. פיקוד העורף ממשיך לקיים הערכת מצב שוטפת. ככל שיהיו שינויים במדיניות ההתגוננות הציבור יעודכן על כך בפלטפורמות הרשמיות של פיקוד העורף ושל דובר צה״ל.
17:43 בתום הערכת מצב שקיימה שרת התחבורה מירי רגב יחד עם מנכ"ל משרד התחבורה משה בן-זקן, רשות שדות התעופה והרשות לתעופה אזרחית, הוחלט כי אין בשלב זה אין שינוי בהיערכות נתב"ג. ככל ויהיה צורך הציבור יעודכן בהמשך.
17:39 שר ההגנה האמריקני הגסת': ״עד כמה שאני יודע אנחנו בדרך לחתום על העסקה. זאת שאלה של מתי, לא האם. ישראל מאוד מתונה בתגובה שלה לחיזבאללה״
17:26 שגריר ארה"ב לאו"ם מייק וולץ בפוקס ניוז: לנשיא טראמפ יש כל כוונה שהעסקה הזאת תיסגר ותתקדם. חיזבאללה תקף את ישראל, הם לא אוהבים את הויתורים שאיראן עושה
17:25 על רקע התקיפה בדאחייה, מקורות בממשלת לבנון מבהירים בערוץ "אל-ג'דיד" כי המדינה הלבנונית תמשיך במשא ומתן בוושינגטון בתמיכה של מדינות ערב