דפנה ליאל: המפלגה בראשותו של הרמטכ"ל לשעבר גדי איזנקוט, "ישר!", אושרה באופן רשמי אצל רשם המפלגות לאחר שדחה היום התנגדות שהוגשה בנושא
בעקבות התנהגות שעוררה חשד: לא תאמינו מה מצאו הסוהרים בתוך הגבס
במהלך קליטת עצור בכיסא גלגלים בבית המעצר באילת, גילו לוחמי הכליאה שקית עם חומר החשוד כסם – מוסלק בתוך גבס שעטף את רגלו
לוחמי כליאה בבית המעצר ‘אילת’ סיכלו לאחרונה ניסיון הברחה מתוחכם במיוחד, שבמהלכו ניסו להכניס חומר החשוד כסם – מוסתר בתוך גבס.
האירוע התרחש בעת קליטת עצור שהגיע כשהוא מגובס ויושב על כיסא גלגלים. במהלך התהליך הבחינו אנשי שב”ס בהתנהגות שעוררה את חשדם, מה שהוביל לבדיקה יזומה במקום. בתוך הגבס שעל רגלו של העצור התגלתה שקית המכילה חומר החשוד כסם מסוכן.
החומר הוחרם והעצור יועמד לדין משמעתי. בנוסף, הוגשה תלונה למשטרה.
בשירות בתי הסוהר הבהירו כי ימשיכו להפעיל אמצעים ונחישות לסיכול הברחות, במטרה לחזק את המשילות ולשמור על ביטחון מתקני הכליאה.
