יובל שדה: חודשה ישיבת הממשלה על התקציב
חוסל ראש המחלקה הצבאית-ביטחונית של "החזית העממית לשחרור פלסטין"
המחבל הבכיר, שפעל לחיזוק הקשר עם הציר השיעי ולהנעת טרור נגד ישראל, חוסל בתקיפה מדויקת במרחב הבקאע שבלבנון • קודמו חוסל בביירות בספטמבר 2024
אתמול (חמישי), צה"ל תקף וחיסל במרחב הבקאע שבלבנון בהכוונה מודיעינית של שב"כ את המחבל מחמד ושאח ״אבו ח'ליל״, מחבל סורי בכיר בארגון הטרור "החזית העממית לשחרור פלסטין" בסוריה.
המחבל היה אחראי על יצירת שיתופי פעולה עם ארגוני טרור פלסטינים נוספים, חיזק את שיתוף הפעולה עם הציר השיעי ופעל בעת האחרונה להנעת פעילות צבאית נגד יעדים ישראלים.
המחבל אבו ח'ליל מונה לתפקיד ראש המחלקה הצבאית-ביטחונית של הארגון בסוריה לאחר שנצ'אל עא-עאל, קודמו בתפקיד חוסל בדירת מסתור בביירות בספטמבר 2024.
החזית העממית הינו ארגון טרור פלסטיני ותיק בעל עבר פיגועים במתווים שונים נגד יעדים ישראלים בארץ ובעולם.
"צה"ל ושב"כ יפעלו על מנת להמשיך להסיר כל איום כנגד אזרחי ישראל", נמסר בהודעה משותפת של השניים.
