יובל שדה: תקציב 2026 שאושר כולל קיצוץ רוחבי של 5% בתקציב של כל משרדי הממשלה. חלק מהמשרדים קיבלו תוספת ולכן לא יסבלו מהקיצוץ. המשרדים שקיבלו תוספת תקציבית כוללים את המשרד לביטחון לאומי, משרד השיכון ומשרד הפנים. תקציב מנהלת תקומה הוחרג מהקיצוץ
לוחם צה''ל נהרג ביום שישי בתאונת דרכים אזרחית
הלוחם, כבן 20, נהרג לאחר שרכבו התנגש במעקה בטיחות סמוך לביר הדאג' שבדרום • נפתחה חקירה משותפת של משטרת ישראל והמשטרה הצבאית החוקרת
לוחם צה"ל נהרג ביום שישי בצהריים בתאונת דרכים אזרחית, לאחר שהתנגש במעקה בטיחות בכביש 222, סמוך לביר הדאג' מדרום לבאר שבע.
מדובר צה"ל נמסר כי בעקבות האירוע נפתחה חקירה משותפת של משטרת ישראל והמשטרה הצבאית החוקרת, וכי הודעה נמסרה למשפחתו.
בשעה 15:15 התקבל דיווח במוקד מד"א במרחב נגב, על רכב שהתנגש במעקה בטיחות בכביש 222 סמוך לביר הדאג'.
חובשים ופראמדיקים של מד"א שהגיעו לזירה דיווחו על צעיר כבן 20, ללא סימני חיים, עם חבלת ראש וקבעו את מותו.
פראמדיק מד"א דן אביבי, סיפר: "ראינו צעיר כבן 20 שוכב כשהוא מחוסר הכרה ללא דופק וללא נשימה, עם חבלת ראש קשה ואת הרכב עם פגיעות פח בחלקו הקדמי. ביצענו בדיקות רפואיות אבל הפציעה שלו הייתה מאוד קשה ולצערנו נאלצנו לקבוע את מותו במקום".
