מבזקים מבזקים +
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
ט"ו כסלו התשפ"ו | 05.12.2025
תל אביב 14°c
באר שבע 17°c
חיפה 19°c
ירושלים 14°c
בית שמש 14°c
בני ברק 14°c
אשדוד 14°c
X
מבזקים חמים
לכל המבזקים ←

פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן

רוצים להתפנק במקסימום? מתכון נדיר לקרפ צרפתי מלא פינוקים - טעים וקל להכין בבית

פינוקי בין הזמנים: קרפ צרפתי מעולה / תהילה אביטן
קרפ צרפתי מעולה צילום: שאטרסטוק

החומרים:

  • 1.5 כוסות קמח
  • כפית תמצית וניל
  • רבע כפית מלח
  • כף סוכר
  • 1.5 כוסות חלב
  • 50 גרם חמאה
  • 2 ביצים

אופן ההכנה:

  1. ממיסים את החמאה בסיר קטן או במיקרוגל ומערבבים את כל החומרים בעזרת מוט בלנדר.
  2. מחממים את המחבת על להבה בינונית, ומורחים את המחבת בשכבה דקה של חמאה
  3. לאחר מכן יוצקים מעט מן הבלילה למחבת ומשטיחים לקבלת הקרפ המושלם שלכם.
  4. אפשר להוסיף ריבת חלב, ממרח לוטוס, ממרח שוקולד לבן\חום, לצד כדור גלידה ומגוון שוקלדים.

בתיאבון!

 צבע אדום

art